New Holland lansira kompletan potpuno novi asortiman mini bagera

  • Petnaest novih modela mini bagera koji pokrivaju sve kategorije težine od 1 do 6,5 t
  • Dva potpuno električna modela sa nultom emisijom
  • Najsveobuhvatnija ponuda iz dva dela u industriji
  • Modeli sa nultim zamahom repa i kratkim radijusom

New Holland značajno proširuje svoju ponudu lake građevinske opreme lansiranjem potpuno novog asortimana od petnaest modela mini bagera proizvedenih u sopstvenoj kući. Novi asortiman se ističe širinom, dizajnom, raznovrsnošću, inovativnošću, udobnošću i performansama. Nove mašine imaju kompaktne dimenzije sa superiornim radnim opsegom i imaju ili nulti rep ili kratki radijus, što ih čini idealnim za rad u skučenim prostorima.

Novi asortiman je prvo predstavljanje koje je rezultat akvizicije Sampierana S.p.A., italijanske kompanije specijalizovane za razvoj i proizvodnju mašina za zemljane radove poznate po svojoj pouzdanosti, kvalitetu i inovativnoj tehnologiji, posebno u liniji Mini i Midi bagera i za specijalna podvozja.

Nicola D'Arpino, menadžer opreme New Holland Light, napisao je: „Ovaj novi asortiman je rezultat našeg stalnog rada na stvaranju novih i boljih proizvoda, sa najvećom pažnjom na detalje i uočenim kvalitetom u svakom modelu u asortimanu koji prevazilazi kupce. Očekivanja. Dobili smo neverovatne povratne informacije od svih koji su videli i isprobali mašine, reakcije su bile oduševljene, tako da smo veoma zadovoljni poslom koji je obavio ceo tim.”

Najmanje mašine u asortimanu su modeli E12D Zero Tail-sving i E14D Short-Radius. Pružajući najbolju hidrauličku snagu u klasi i odličnu stabilnost, oni imaju donji stroj koji se može uvlačiti i ukupnu širinu od samo 790 mm, što im omogućava da prođu kroz kućna vrata od 800 mm. Dodatne karakteristike uključuju sklopivu rolnu za lakše kretanje u prostorima sa ograničenim zazorom. Pomoćna hidraulična creva su postavljena unutar grane radi zaštite i obezbeđivanja nesmetanog vida. Kompaktne dimenzije mašine ne ugrožavaju udobnost rukovaoca: položaj sedenja je širok, lako dostupan, a vidljivost je odlična zahvaljujući pozadi postavljenim rol-barovima.

Modeli klase 1,5-2t, koji predstavljaju skoro 40% prodaje mini bagera, uključuju tri mašine sa zamahom sa nultim repom (E17D, E18D i E19D) i jedan model sa kratkim radijusom (E20D), sve manje od jednog metra širine zahvaljujući promenljivoj širini dizajn. E20D je takođe prvi svetski model dvodelne grane u klasi 2t i nudi značajne prednosti u radnom opsegu u poređenju sa tradicionalnim bagerima sa jednostrukom granom. Opcija visokog protoka koristi dodatnu pumpu sa zupčanikom za optimizaciju upotrebe dodataka koji zahtevaju konstantan veliki protok, što je najvažnije mulčere.

Vredi pomenuti vrhunske modele u mini asortimanu, koji zadržavaju kompaktne dimenzije dok se ističu u hidrauličnoj snazi, snazi loma i radnom dometu. Na primer, prostor za istovar na vrhu E65D dvodelnog modela grane nadmašuje slične modele na tržištu za 1,0 m. E60D i E65D karakterišu jedinstveni hidraulički sistem razvijen sa Bosch Rekroth-om, EOC (Electronic Open Circuit), koji kontroliše protok, pritisak i snagu kako bi se minimiziralo vreme zastoja mašine i povećala produktivnost, uz održavanje izuzetno niske emisije.

Modeli u gornjem delu opsega, od E50D i veći, imaju standardne reverzibilne ventilatore kako bi se osiguralo da su radijatori uvek čisti, da su temperature tečnosti pod kontrolom i da su njihova svojstva nepromenjena, što na duge staze znači produženi vek komponenti. Displej u boji vodi rukovaoca kroz više opcija podešavanja, uključujući niz parametara koji se odnose na rad različitih hidrauličnih priključaka. Nagibne kabine su standardne za svaki model u asortimanu, omogućavajući izvanredan pristup svim komponentama mašine.

Nova serija takođe sadrži prvi potpuno električni model u istoriji New Holland mini bagera, E15Ks Electric Pover, koji je nedavno nagrađen posebnim priznanjem na EIMA Technologi Innovation Avards, zahvaljujući svojoj jedinstvenoj logici potražnje za snagom. Potpuno novi E15Ks napaja litijum-jonska baterija od 21,5 kV i električni je ekvivalent dizel E14D modelu. Njegove izuzetno kompaktne dimenzije omogućavaju pristup najužim prostorima, što ga čini idealnom mašinom za rad u zatvorenom prostoru. Autonomija je takođe zagarantovana tokom celog radnog dana od 8 sati, uz brzo punjenje od 1 sata.

Kao vozilo sa nultom emisijom i veoma niskom radnom bukom, idealno je za rad u oblastima sa emisijama i ograničenjima buke. Mašina je veoma pogodna za širok spektar primena, od poljoprivrede i hortikulture do uređenja pejzaža, opštih zadataka kopanja i rušenja u zatvorenim ili zatvorenim radnim prostorima.

Njegove ekološke akreditacije su dodatno poboljšane upotrebom ekološki prihvatljivog biološkog hidrauličkog ulja, koje takođe produžava servisne intervale, i upotrebom litijumskih baterija bez kobalta.

Vir: Agrimachinery News

Komentariši

Objavljeno pod građevinske vesti

Komentariši