Mascus i 21 jesen Poljoprivredni sajam Komenda

I ove godine, od 7 do 9 oktobra održana je tradicionalna 21. za redom, i čini se da svake godine najveći poljoprivredni sajam u Komenda, sa rekordnim brojem izlagača na spolja i zatvorenim prostorima gde možemo videti sve od traktora u šumarstvu, trakama, testere i naravno poljoprivrednog traktora, plugovi, prikolica, kosilica, bale, curlers, mekinje, namještaj seno trosilcev đubriva i mnogim drugim vezama do viljuškari, valjci, bageri, bageri, teleskopski viljuškari, mašine za proizvodnju čipova i tezgi sa domaćim sirom , salama i sušeno voće i druge poslastice.

U večerašnjoj sajma je bio postavljen kao 8 velikih šatora za izlagače i posetioce. Već u ponedeljak pre sajma, prvi izlagači su već počele sa isporukom svojih eksponata. Izložbeni prostori u spoljašnjim lokacijama da bude svaki dan više zaokupljen poljoprivredu i šumarstvo, građevinskih mašina i transportnih sredstava.

Sajam je organizovala muzičke događaje svaki dan da možete uživati i izlagača nakon iscrpljivanja izložba dana uživaju u zasluženu odmor.

Kao što je sada uobičajeno, mi smo fer prisustvovali predstavnici onlajn tržište za polovne opreme širom Evrope.

Obavezan smo posetili smo takođe Mascus naše kupce koji su bili prisutni na sajmu ovaj put:

Agro Jenko d.o.o., Interexport d.o.o., Gaj les d.o.o.KGZ Sloga Kranj z.o.o., Kozina Kranj d.o.oPAM Viličar d.o.o., Romaks Kranj d.o.o.,Tehstar d.o.o., Veriga K.F d.o.o., Zupan Trade d.o.o., koji je dugi niz godina promovisan na našem internet tržištu, i upoznati sa novinama u oblasti poljoprivredne mehanizacije, takođe pokušali nešto novinu u oblasti domaće seljačke kuhinje.
Ja sam srećan smo gledali prezentaciju bezbedne upotrebe motornih testera i traktora stare vozila iz društva Stari trakor Moste.

Kao i uvek, pripremili smo mali Galerija slika sa događaja, koji se može vidjeti u nastavku.

Komentariši

Objavljeno pod Uncategorized

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s