Ritchie Bros je ustvario skoro 4 miljarde dolara prometa

Ritchie Bros, Mascus, blog, oglasnik

Kanadska aukcijska kompanija Ritchie Bros u 2013 godini imala je ukupno 3,8 milijardi američkih dolara prometa. Od toga je samo u zadnjoj četvrtini stolječa ustvarilo rekordnih 1.1. miljarde američkih dolara prometa. U 2013 je kompanija imala čak 356 aukcija po celom svetu, što je 3 % manje nego prethodne godine.

Generalni direktor kompanije Peter Blake je rekao da su u 2013 dostigli nekoliko važnih prekretnica . Na domaćem kanadskom tržištu su znatno povećali svoje prisustvo i ustvarili više od 1 milijardu dolara prometa . Tako su po prvi put sa svojim uslugama unišli takođe na kinesko i finsko tržište te postigli novi rekord sa online aukcijama . To znači da samo kroz online aukcije u 2013 prodali za više od 1,4 milijarde dolara opreme koja predstavlja 37% svih saobraćaja.

Ritchie Bros, Mascus, blog, oglasnik, inventar, teških mašina , bager

Tokom godine 2013 više od 43.000 prodavaca nam je poverovalo prodaju njihove opreme na našim aukcijama,  i čak 425.000 potencijalnih kupaca se je takođe registrovalo kroz Veb usluge sa namerom da učestvuju u aukcijama .

Blake je takođe rekao da su u 2013 još najviše do sada povečali svoje osoblje, uglavnom su uložili u tehnologiju sa namerom poboljšanja usluga i povećanja produktivnosti same firme.

Vir: KHL

Komentariši

Objavljeno pod vesti

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s